19
ned, maj
  ТО Куршумлија на Сајму туризма
Kategorija: Društvo

ТО Куршумлија на Сајму туризма

     Под слоганом „Лето је ближе него што мислите“, у Београду ће се од 21. до 24. фебруара 2019. године, одржати 41. Међународни сајам туризма.

     Највећа и најзначајнија туристичка манифестација у земљи и Југоисточној Европи, сваког фебруара успешно промовише најновије трендове и збивања у међународној туристичкој индустрији, нове концепте и могућности за путовања и отвара нове перспективе у развоју туристичког бизниса. Догађај је симбол туристичког представљања за све учеснике туристичке привреде и покретач јачања свих грана туризма и угоститељства у Србији и региону.

     У халама Београдског сајма представиће се најзначајније туристичке агенције, савези и организације, хотели, туристички центри, ваздухопловне компаније, међународни тур - оператори, који ће посетиоцима понудити first minute аранжмане за предстојећу туристичку сезону.

     Туристичка организација Општине Куршумлија припремила је свој наступ на Сајму (хала 4), где ће представити туристичку понуду Куршумлије, као и нове концепте у виду промоције домаћих рукотворина и представљања династије Немањића и Куршумлије, као прве престонице Стефана Немање.
     Посетите штанд ТО Куршумлија сваког дана сајма од 10:00 до 19:00 часова!