19
pet, apr
Sajam lova i ribolova u Nišu
Kategorija: Društvo

Sajam lova i ribolova u Nišu

     Sajam lova i ribolova „Niš 2017“, 19. po redu, održaće se od 26. do 30. aprila 2017. godine, u hali „Čair“, u organizaciji Sportskog centra „Čair“ Niš.

     Na ovom sajmu, sa novitetima pred nastupajuću sezonu, učešće će uzeti uvoznici, distributeri, trgovci i sve više proizvođača opreme za lov, ribolov, kao i boravak u prirodi, tako da će zainteresovani sugrađani, a i posetioci iz okolnih gradova Srbije, na jednom mestu moći da, po povoljnijim cenama, kupe i vide sve ono što se na našem tržištu nudi. Poslednjih godina SAJAM posećuje sve veći broj zaljubljenika u lov i ribolov iz Bugarske, Makedonije, sa Kosova. Cene ulaznica su na nivou prošlogodišnjih – indvidualna ulaznica je 150,00 dinara, a grupna (20 i više) 100,00 dinara.

     Otvaranje Sajma je u sredu, 26. aprila, u 13:00 časova, a radno vreme narednih dana je od 10:00 do 19:30, sem poslednjeg dana, 30. aprila, do 17:00 časova.

     I ove godine organizovana je izložba likovnih radova učenika osnovnih škola, na temu - Lov i ribolov i boravak u prirodi, a najbolji radovi biće nagrađeni prigodnim poklonima. Na Sajmu će biti izložena i dva terenska vozila, čamci i bicikli.

     Poslednji dan Sajma - nedelja (30. april) je takozvani porodični dan, odnosno besplatan ulaz za sve posetioce, zato - ribolovci, lovci i svi zaljubljenici, dođite u halu „Čair“ od 26. do 30. aprila, na 19. sajam lova i ribolova „Niš 2017“.

                                                                                                                                                                       Organizator