04
pon, mar
Kategorija: Ekonomija

Otvorena nova poslovnica Vojvođanske banke u Kuršumliji

Vojvođanska banka a.d. Novi Sad otvorila je poslovnicu na novoj adresi u Kosovskoj ulici u Kuršumliji, u prusustvu brojnih klijenata i predstavnika menadžmenta banke.

Cannot find aktuelno/vojvodjanska-banka subfolder inside /home/rtvkursu/public_html../images/slike/aktuelno/vojvodjanska-banka/ folder.
Admiror Gallery: 5.2.0
Server OS:LiteSpeed
Client OS:Unknown
PHP:7.2.34

Tom prilikom, predsednik Izvršnog odbora, najavio je da će banka donirati deset računara osnovnoj školi "Drinka Pavlović" iz Kuršumlije.

"Ponosni smo na to što smo u toku prošle godine uspostavili trend rasta u svim segmentima poslovanja što je rezultat mnogobrojnih sistemskih unapređenja koje smo sproveli u prethodne tri godine. Ove godine planiramo da investiramo šest miliona evra u unapređenje poslovanja, što će stvoriti dodatnu vrednost za sve naše klijente. Mogu i da najavim da smo od ovog meseca za sve naše građane obezbedili i daleko najpovoljniji keš kredit na domaćem tržištu", izjavila je Milka Karapandžić, regionalni direktor Vojvođanske banke a.d. Novi Sad za južnu Srbiju i povodom donacije dodala: "Nadamo se da će ovaj veoma praktičan i koristan poklon, omogućiti deci Kuršumlije veliku podršku tokom procesa učenja i ohrabriti ih da pokazuju izvrsnost u svemu što rade".

"Kada je u pitanju poslovanje u Kuršumliji, prošle godine ostvarili smo trostruki rast u segmentu kartica i dvostruki u keš kreditima i nadamo se da ćemo u novoj poslovnici nastaviti taj trend. Nova ekspozitura u našem gradu uređena je skladu sa najvišim standardima bankarskog poslovanja", izjavio je Miladin Ratković direktor poslovnice u Kuršumliji obraćajući se prisutnima.

Vojvođanska banka je institucija sa dugom tradicijom i ima značajan broj filijala u Srbiji. Za ovu godinu banka je pripremila nove, konkurentne uslove i brojne pogodnosti za sve klijente, privredu i lokalnu zajednicu.