06
pon, feb
7. kolo okružne lige: Kaćuša - Topličanin
Kategorija: Sport

7. kolo okružne lige: Kaćuša - Topličanin

Danas je u Kuršumliji odigrana vrlo zanimljiva utakmica u okviru 7. kola Topličke okružne lige. Na kraju Topličanin je bio bolji za jedan gol a domaći za četiri crvena kartona.

Sve je počelo već u prvom minutu kada je sudija pokazao žuti karton štoperu domaće ekipe Nenadu Milunoviću zbog preoštrog starta a posle njegovog prigovora još jedan žuti, odnosno crveni. Nezadovoljan odlukom sudije predednik Kaćuše Ivica Đorđević Cule je utrčao u teren da, kako kaže, lepo pojasni sudiji da je pogrešio a sudija mu je, kako tvrdi Đorđević, pokazao crveni karton pre nego što je bilo šta kazao.

U 15. minutu pred klupom domaćih, kako tvrde u Kaćuši, igrač Topličanina je napravio faul nad domaćim igračem a sudija je svirao kontrafaul za goste. To je naljutilo trenera Kaćuše Gorana Vučkovića, koji je prigovorio sudiji, a ovaj mu je pokazao crveni karton.

Jedino fudbalski vredno dogodilo se u 45 minutu. Posle centaršuta sa krila u šesnaestercu Kaćuše najbolje se snašao jedan igrač Topličanina i doveo svoj klub u vođstvo.

U 70. minutu crveni karton dobio je igrač Kaćuše Ivan Zdravković i upotpunio kolekciju kartona za svoj tim. Prema nezvaničnim informacijama Zdravković je pomislio da je donji deo leđa jednog igrača gostiju fudbalska lopta a sudija to nije razumeo, pa ga je poslao u svlačionicu.