15
sub, jun

U okviru projekta "Mala škola muzike",  koji sprovodi centar Fenix Kuršumlija, a finansira Opština Kuršumlija, u utorak (4. avgusta 2015. godine), sa početkom u 21:00 čas, mladi kuršumlijski rokeri održali su koncert u prepunoj sali bioskopa.

Kategorija: Zabava
Read more

Ljubaznošću šaljivog ska/pank benda ''ČVRGE'' iz Požarevca premijerno je emitovan najnoviji muzički spot za pesmu ''Moj grad'', na programu RTV Kuršumlija.

Kategorija: Zabava
Read more

Žikinu šarenicu, koju pratimo svake nedelje na prvom programu RTS-a širom Srbije, imali smo prilike da snimimo danas u Lukovskoj Banji, gde je uživo, na licu mesta pratio veliki broj meštana, a posebno banjskih gostiju.

Kategorija: Zabava
Read more

Sinoć je održano drugo veče manifestacije ''Kulturno leto Kuršumlija 2014.'' gde su u centru grada u prisustvu velikog broja građana, pretežno mladih nastupili: "Dragan Jovanović i Džiberi" i "Dejan Petrović i Big Bend". Oduševljeni i izvođači i publika veselili su se igrali i pevali do kasno u noć.

Kategorija: Zabava
Read more

U četvrtak 14. avgusta otvoreno je "Kulturno leto Kuršumlija 2014" u centru grada gde je prisustvovao nezapamćeno veliki broj građana Kuršumlije, ali i gostiju iz susednih opština.

Kategorija: Zabava
Read more

U okviru manifestacije "Kulturno leto Kuršumlija 2014", organizuju se i "Igre na vodi", koje se održavaju na gradskom bazenu u večernjim časovima, više dana pre početka glavne manifestacije. U ovim igrama učestvuju maladi Kuršumličani, devojke i mladići koji se u višeboju takmiče na vodi, plivajući i savladavajući razne prepreke, što je za veliki broj prisutnih građana poseban i nesvakidašnji doživljaj.

Kategorija: Zabava
Read more

Ovog leta, skoro svi kuršumlijski lokali beleže dobru posećenost, posebno vikendom, kada  prisutni uživaju uz muziku popularnih bendova.

Kategorija: Zabava
Read more

Ranije smo vas obaveštavali da RTV Kuršumlija zbog velikih naknada organizacijama za zaštitu autorskih prava kompozitora (SOKOJ i OFPS) nije u mogućnosti da emituje muzičke spotove i bilo kakve muzičke sadržaje.

Kategorija: Zabava
Tags: ofps, sokoj, kompozitor, muzika, boško beuk
Read more