11
pon, dec
    Bolje košarka, nego kafići!
Kategorija: Sport

Bolje košarka, nego kafići!

U selu Pepeljevcu, opština Kuršumlija, meštani, uz pomoć Lokalne samouprave, asfaltirali su i postavili koš na mini terenu, pored samog magistralnog puta Niš - Priština.

Cannot find aktuelno/2016/april-bolje-kosarka-nego-kafici subfolder inside /home/rtvkursu/public_html../images/slike/aktuelno/2016/april-bolje-kosarka-nego-kafici/ folder.
Admiror Gallery: 5.2.0
Server OS:LiteSpeed
Client OS:Unknown
PHP:7.2.34

    Ovo mini igralište svakog dana, a posebno uveče okuplja veliki broj mladića iz Pepeljevca, ali i iz okolnih sela. Organizuju se i turniri. Igrači po svim propisima, nakon zagrevanja - vežbaju, doduše samo na jednom košu.

    Predsednik Mesnog odbora, profesor Juguslov Dimitrijević, pohvalio je Lokalnu samoupravu što je teren asfaltirala i pomogla oko montaže koša, ističući da je večernje okupljanje vema korisno za mladiće, jer se bave sportom i rekreacijom, a sve manje se zadržavaju u gradu i po ulicama.

     Predsednik Jugoslav pohvalio je i firmu „Dankom“, koja je donirala metalni stub za koš i trgovinu „Neca“, koja je odradila betonske radove.

„ Mi meštani smo pomagali oko montaže i nameravamo da mini igralište obeležimo“, napominjući da je za početak ovo prva liga! Prema njegovim rečima, veliki je problem to što pojedini, nesavesni vlasnici svoje kamione parkiraju na ovom terenu.

     Bivši predsednik MO - Zoran Minić, koji odlično sarađuje sa sadašnjim predsednikom - Jugoslavom Dimitrijevićem, naglasio je da je sama ideja potekla od dece, a da su im oni pomogli da se to bolje organizuje uz pomoć Sportskog saveza u Kuršumliji.