15
sub, jun
Niš, Kolibri – Obilić  0:0
Kategorija: Sport

Niš, Kolibri – Obilić 0:0

     U Nišu je odigrana prvenstvena fudbalska utakmica Prve lige za žene, izmedju ŽFK „Kolibri“ iz Kuršumlije i ŽFK „Obilić“ iz Beograda, rezultat 0:0.

Cannot find aktuelno/2016/april-Nis-Kolibri-Obilic-0:0 subfolder inside /home/rtvkursu/public_html../images/slike/aktuelno/2016/april-Nis-Kolibri-Obilic-0:0/ folder.
Admiror Gallery: 5.2.0
Server OS:LiteSpeed
Client OS:Unknown
PHP:7.2.34

     Pre početaka utakmice delegat Miša Đorđević dodelio je sportsku opremu svim učesnicima ispred humanitarne organizacije „Ljubi bližnjeg svoga“. Delegat Đorđević ističe da je običaj njegove organizacije da uvek pre početka utakmice podeli određenju sportsku opremu. Za ovu prilku dodeljeno je 20 dukseva za obe ekipe.

     Predsednik ŽFK „Kolibri“ iz Kuršumlije Dobrivoje Čavić, zahvalio je delegatu Miši Đorđeviću na poklonjenoj sportskoj opremi i istče i ako je ŽFK „Kolibri“ do sada postizao vrhunske rezultate i sada igra u Prvoj ligi, nikada nije dobio bilo kakvu donaciju.

Predsednik Čavić ističe da igračice ŽFK „Kolibri“, nemaju svoj teren i nemogu da igraju u Kuršumliji, gde bi voleli da ih prate roditelji i prijatelji, već se sve utakmice odigravaju u drugim mestima.Čavić se nada da će lokalni čelnici Kuršumlije imati razumevanja i rezultate ŽFK „Kolibri“ nagraditi, tako da će omogućiti da se i njima obezbede elementarni uslovi za vežbanje i igranje na svom terenu.